Je bericht is met succes verzonden!

Je hebt niet alle velden ingevuld!

Onze website is momenteel onder constructie.
Voor vragen kun je een mail sturen via het contactformulier onderaan de pagina.
Onze excuses voor het ongemak.

Voer een geldig email adres in!

 • HOME
 • ZANGLES TARIEVEN
 • ZANGCOACHING
 • ZANGWORKSHOPS
 • STUDIO OPNAMES
 • CONTACT
 • INSCHRIJVEN
 • Ben je gek op zingen en wil je je stemconditie verbeteren?  Schrijf je snel in voor een gratis proef-zangles!

  Wil je zangles maar hebt niet genoeg middelen om de kosten te dekken?  Meld je aan en ontvang steun van Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere.

  Je voorbereiden op het toelatingsexamen voor het Conservatorium?  Schrijf je snel in voor een gratis proef-zangles!

  Verantwoordelijk voor het scouten en opleiden van zangtalenten.

  EEN ERVAREN ZANGPEDAGOOG EN COACH

  Wij zijn sinds 2010 actief bezig met talentontwikkeling op zanggebied. Carlo en Haidy Muringen zijn het gezicht van G&H Productions en verantwoordelijk voor het scouten en opleiden van zangtalenten. De thuisbasis is Almere maar de activiteiten strekken zich uit tot in het buitenland.

  Ook verzorgen wij zangworkshops en stage-performance voor middelbare scholen, bedrijven, congressen, beurzen, recepties, conferenties en seminars, zowel in binnen- als buitenland. Zang workshops zorgen voor een hechtere samenwerking binnen een bedrijf, maar ook voor het ontwikkelen van een losse, ontspannen en onbevangen sfeer bij presentaties.

  WORKSHOPS, ZOWEL GESCHIKT VOOR MENSEN MET EN ZONDER ZANG ERVARING

  Tijdens de zangworkshops wordt aandacht besteed aan uiteenlopende aspecten van het zingen zoals: houding, ademtechniek, articulatie, interpretatie ,frasering, presentatie en improvisatie. In de zangworkshops staat voorop dat mensen leren zingen met een goede techniek, maar vooral met plezier!

  Een workshop met Carlo Muringen is dan ook ten zeerste aan te bevelen als teambuilding, creatief bedrijfsuitje, social event of jubileum workshop.

  POPJAZZ, POP EN ZUID-AMERIKAANSE MUZIEK

  Carlo Muringen heeft ervaring met popjazz, pop en Zuid-Amerikaanse muziek. Het repertoire dat wij bieden is hierdoor zeer geschikt als fraaie muzikale omlijsting bij uw workshop.

  Heb je vragen? Neem dan contact op

  Bij het versturen van dit formulier geef je toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt t.b.v. je aanvraag. G&H Productions gebruikt deze gegevens o.a. voor relatiebeheer of om je te informeren over voor jouw relevante diensten van G&H Productions en haar samenwerkende partners. Zie voor meer informatie ons privacybeleid.

  G&H Productions

  Stadhuisplein 2

  1315HT Almere

  +31(6) 55 18 5059

  info@my-voice.nl

  KvK nr 39083844